Diumenge 18 de gener, celebració dels Tres Tombs a Vilassar de Mar

La celebració dels Tres Tombs arribarà a Vilassar de Mar el 18 de gener. L’acte, de la mà de la comissió Sant Antoni Abat, comptarà amb la botifarrada, cercavila i la benedicció dels animals. Com ja és tradició la botifarrada (9.30 h) a l’esplanada de l’hípica Rossell marcarà l’inici de la celebració.

Des d’allà, a les 12 h, la comitiva de cavalls, carros i carruatges, amb els genets i abanderats engalanats especialment per a l’ocasió, farà un recorregut que transcorrerà per Ronda Vilassar, Maria Vidal, Sant Genís, Escultor Monjo i carrer Montserrat.

Les tres voltes, és a dir, els Tres Tombs es faran pels carrers Sant Josep, Mare Caterina Coromina, Riera d’en Cintet, Santa Coloma, Sant Francesc, Dr. Masriera, Anselm Clavé, Sant Joan i Sant Josep. En acabar, pujarà per l’avinguda Montevideo cap al polígon industrial Els Garrofers. La benedicció dels animals, al voltant de les 12.45 h, tindrà lloc a la plaça de l’Església i al carrer Sant Joan. Durant el recorregut dels Tres Tombs es vendran els típics panellets de Sant Antoni.