Dissabte, V Aplec de sardanes conjunt Cabrera de Mar-Vilassar de Mar

Aquest dissabte la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar serà l’escenari, a partir de les 7 del vespre,  del V Aplec de sardanes conjunt de la nostra localitat i de Cabrera de Mar, organitzat per les entitats culturals locals Amics de la Sardana de Vilassar de Mar i Agrupació Sardanista de Cabrera de Mar. 

L’aplec comptarà amb l’actuació de les cobles Lluïsos de Taradell, Blanes i Principal del Llobregat.

Margarida Vernetta, presidenta d’Amics de la Sardana, ha explicat que des d’abans que acabés 2023 estan preparant aquest aplec conjunt.

La Cobla Lluïsos de Taradell interpretarà sis sardanesFloració, de Conrad Saló,  El tarlà de l’argenteria, de Ricard Viladesau,  La colla dels 40, de Josep Fecúndez, Belle epoque, d’Enric Ortí,  Potxons, de Ferran Carballido,  Nit de sardanes a Vilassar, d’Isabel Medina i Sa Pauma, de Josep Coll Ferrando

La Cobla Blanes interpretarà tres sardanes: Tota una història, de Carles Santiago, En Xavier petit, de Josep Saderra i Fermina, de Francesc Mas Ros.

La Lluïsos de Taradell i la Blanes interpretaran conjuntament dues peces: Ídols de fang, de Jaume Ventura Tort i El sereno, de Josep Coll.

La Cobla Principal del Llobregat interpretarà dues peces: La Sabadell, més que una colla, de Jordi Molina i  La filla del bosc, de Laureà Tatché Pol.

La Blanes i La Principal del Llobregat interpretaran, conjuntament, dues peces: Sardanistes vigatans, de Ricard Viladesau i La Santa Espina.

També hi haurà l’exhibició de la colla sardanista Mans Amigues.  L’exhibició es farà amb les sardanes  Ferm amor, de Francesc Cassú (sardana de lluïment),  Riuada de sons, de Fèlix Martínez Comín (sardana de punts lliures). Esposa, mare, àvia, de Sigfrid Galbany i Pètals d’una flor de juny, d’Anna Abad

L’aplec es completarà amb un concurs de colles improvisades, a més de sortejos de productes oferts per establiments col·laboradors.