Dissabte s’inaugura l’exposició ‘Llum als ulls i força al braç’ a la Biblioteca

Aquest dissabte s’inaugura l’exposició Llum als ulls i força al braç. Serà les 12 del migdia i a la Biblioteca de Vilassar de Mar. Es tracta d’un recull de fotografies del fotoperiodista Jordi Borràs, incloses en el seu llibre Dies que duraran anys. La mostra, cedida pel Museu de Cabrils, es podrà contemplar fins el proper 9 de gener.

Cap de setmana intens, doncs, a Vilassar de Mar pel que fa a les activitats que proposen el CDR i l’ANC del nostre municipi per demanar la llibertat dels presos. Així, 24 hores abans de la presentació diumenge del llibre Jo també porto el llaç groc, de la periodista sabadellenca Maria Xinxó, s’inaugurarà l’exposició Llum als ulls i força al braç.

L’exposició, que restarà a la Biblioteca fins el proper 9 de gener, recull un munt de fotografies incloses en el llibre del fotoperiodista Jordi Borràs i que pota per títol Dies que duraran anys. Un dels llibres, per cert, més venuts en català en el capítol de no ficció.

A la inauguració, aquest dissabte a les 12 del migdia i a la Biblioteca de Vilassar de Mar, hi serà present l’alcalde del nostre municipi Damià del Clot. En acabar, se servirà un “aperitiu sediciós”.