Dissabte, primer Fora Estocs post pandèmia

Aquest dissabte, i si el temps ho permet, des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre se celebrarà una nova edició de la tradicional Fira Fora Estocs que torna, amb totes les precaucions, a l’Avinguda Eduard Ferrés de Vilassar de Mar. Ens ho va explicar Araceli Galobart que va passar pels estudis per ser entrevistadsa al “Parlant de tot“.

Gairebé una trentena de botiguers i botigueres del nostre municipi, associats a Vilassar Comerç, oferiran descomptes d’allò més interessants i que, en alguns casos, poden arribar, atenció, al 70%..

La Fira Fora Estocs, doncs, torna. Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, ens confessa que els establiments del nostre municipi en tenen moltes ganes. Ganes de recuperar, poc a poc, la normalitat. Això sí, per aquest dissabte, compte amb les restriccions que marca el Procicat.

Una cita amb els nostres botiguers i botigueres amb descomptes que, en alguns cassos, poden arribar al 70%. Sembla que, des de Vilassar Comerç, ja comencen a mirar què hi ha al final del túnel. Moment, ara, de redoblar, si cal, esforços.

Al marge de la Fira Fora Estocs, Araceli Galobart vol destacar l’exposició de fotografies que es farà en 35 establiments de Vilassar de Mar, la setmana vinent, per commemorar la Setmana de la Gent Gran.

Per a més informació, pots consultar el Facebook i l’instagram de Vilassar Comerç amb la vista, clavada, és clar en el temps que ha de fer dissabte.