Dissabte es presenta el llibre “El carrer dels Balcons”

Un dels carrers més fotografiats i amb més solera de Vilassar de Mar és, sens dubte, el de Sant Ignasi. Potser el nom no et diu res; però si diem carrer dels Balcons; segur que ja el tens ubicat. I aquest, “El carrer dels Balcons“, és el títol del llibre que es presenta, aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda a la plaça del Círcol.

És obra del malaguanyat Joan Pera i Llibre que va fer un exhaustiu treball d’investigació, casa per casa, d’aquest carrer vilassarenc.

L’obra de 216 pàgines ha estat editada pel Centre d’Estudis Vilassarencs. El seu director Alexis Serrano ha recordat al “Crònica” la figura de l’autor de la investigació i ha destacat la valuosa feina de l’autor.

Un treball, que aquest dissabte veu la llum, en la qual trobarem un repàs, casa per casa, del carrer de Sant Ignasi. Amb detalls significatius, ja que per exemple, hi descobrirem la casa en la qual va néixer el vilassarenc Mossèn Pere Ribot.

Alexis Serrano, editor en aquesta ocasió, dona fe, a més, de la feinada de recerca de Joan Pera i Llibre.
El llibre serà presentat per Francesc Caballé (arqueòleg) i per l’arquitecte Antoni Paricio. Tots dos han ajudat a completar l’obra amb dos annexes d’allò més interessants.

L’indret escollit, per aquest dissabte, no pot ser altre que la vilassarenca plaça del Círcol, que, per cert, també té la seva pròpia historia.

En acabar la presentació, vilassarencs i vilassarenques podran comprar el llibre. També es vendrà en alguns establiments del nostre municipi com, per exemple, la Illa de Paper.