Gastronomia, actuacions musicals, activitats de carrer i moltes sorpreses és el que ens espera, a Vilassar de Mar, el proper dissabte 17 de setembre. I és que, després de dos anys d’absència per la pandèmia de la Covid 19, torna, i amb força, la Nit de Comerç. Activitats organitzades per Vilassar Comerç; aquesta entitat del nostre municipi que vetlla per al bon desenvolupament i promoció dels nostres botiguers i botigueres. Des de la 7 del vespre i fins a la mitjanit.

Araceli Galobart dinamitzadora d’aquesta entitat va visitar el nostre magazín matinal, el “Parlant de tot“.

Els carrers de Sant Joan, avinguda Montevideo, Narcís Monturiol o la plaça Picasso, entre altres, seran l’eix de la Nit de Comerç que  arrencarà, a les 7 de la tarda amb una cercavila dels Ssstrèpits pels principals eixos comercials del nostre municipi. Sortiran de la plaça Jeroni Gelpí i finalitzaran, una hora després, al carrer de Miquel Borotau.  

I és que, a les 8 del vespre, els Mansuets de Foc, amb l’ase Innocenci, agafaran el relleu iniciant un altra cercavila en recorregut invers, per entendre’ns, de la plaça de l’Ajuntament fins a la plaça Jeroni Gelpí on és previst que arribin a les 9 de la nit.

Concerts simultanis, amb St. Pau Rumb Band, Alocs&Roll, Chucho Díaz, Bep de la Sònika, etc. en diversos espais, dj’s, espectacles itinerants i sorpreses completen el menú d’aquesta nit tan especial.

Una nit pensada, en definitiva, per donar a conèixer establiments del nostre municipi i comprar en horari no habitual.

Però hi ha més esdeveniments en el calendari. Per exemple, el proper 8 d’octubre, nova edició del Vilassar de Market. Aquest cop, a la plaça Tarradellas. La voluntat de Vilassar Comerç és anar celebrant fires i esdeveniments per tot el poble. L’antiga Fora Estocs versió 2.0

En paral·lel, Vilassar Comerç ja està pensant en la campanya de Nadal. Sí, hi haurà trenet de Nadal. Moltes sorpreses i els esdeveniments de sempre. Per a més informació, no dubtis en consultar els seus comptes a les xarxes socials de Vilassar Comerç.