Dispositiu especial amb motiu de Tots Sants

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, fins al diumenge 3 de novembre, el Cementiri Municipal de Vilassar de Mar està obert tota la setmana des de les 8 del matí fins a 2/4 de 7 del vespre ininterrompudament. Igual que en anys anteriors, s’hi han fet diversos treballs de condicionament, entre els quals cal destacar el tractament per fer front al mosquit tigre.  El dispositiu especial inclou un reforç de personal de la brigada municipal al cementiri per ajudar a les persones que ho necessitin en aquests dies en què el nombre de visites augmenta considerablement.

A més, divendres 1 de novembre, es torna a posar un autobús gratuït per anar al cementiri.  L’horari de l’autobús de SARBUS-CASAS és de 10 a 14.30 h. El recorregut d’anada inclourà les següents parades: plaça de l’Ajuntament, estació de Renfe Vilassar de Mar, Xinesca, Riera de Vilassar, CAP Doctor Masriera, Riera de Cabrils, Santa Rosa, Mercat, av. Montevideo i cementiri municipal. En el recorregut de tornada des del cementiri, el bus s’aturarà a les parades av. Carles III, av. Eduard Ferrés, Pavelló d’Esports i plaça de l’Ajuntament.

Les sortides des de la plaça de l’Ajuntament seran a les 10, 11, 12, 13 i 14 hores. Les sortides des del cementiri seran a les 10:30, 11:30, 12:30, 13:30 i 14:30 hores.