Dispositiu especial davant l’onada de calor

Davant les altes temperatures, l’Ajuntament ha habilitat dos equipaments municipals com a refugis climàtics ampliant el seu horari d’obertura. El dispositiu està dirigit especialment a la gent gran i col·lectius vulnerables.

L’Ajuntament obre els dos Centres Cívics del municipi, C.C. Lluís Jover (carrer Lluís Jover, 23) i C.C. del Passeig (Camí Ral, 19)  perquè la gent gran i altres col·lectius vulnerables gaudeixin d’espais amb aire condicionat durant les hores de més calor.Així els dos equipaments romanen oberts, de 10 del matí a 8 del vespre, fins al 26 d’agost. Si l’onada de calor es repeteix, la mesura es podria prorrogar.

Per seguir lluitant contra la calor, també s’obriran les 8 dutxes instal·lades a les tres platges del nostre municipi només, i per les condicions de sequera, quan onegin les banderes grogues o vermelles.

A banda, es recomana seguir els consells d’autoprotecció habituals davant l’onada de calor com són protegir-se del sol i la calor, beure molta aigua fins i tot sense tenir set i reduir l’exercici físic durant les hores de més calor.

Consells per pal·liar les altes temperatures:

A casa