Dimissions a UDC Vilassar de Mar per disconformitat en què Joaquim Ferrer encapçali la llista de CiU a les properes municipals

El president, el vicepresident i el tresorer del comitè executiu d’UDC Vilassar de Mar han dimitit d’aquests càrrecs per la seva disconformitat en què l’actual alcalde de Vilassar de Mar torni a encapçalar la llista de CiU a les properes eleccions municipals. El comunicat que UDC Vilassar de Mar ha fet arribar a Vilassar Ràdio explica que les dimissions estan motivades “per tal de no ser cap impediment ni entorpir les negociacions que s’estan portant a terme amb CDC de cara a les properes eleccions municipals”.

Segons aquest comunitat, la decisió es fonamenta en “la disconformitat amb el candidat a cap de llista, per la seva demostrada falta de lideratge i de cohesió de grup, la manca de diàleg i la priorització del seu benefici i projecció personal per damunt de les responsabilitats municipals”. El comunicat també defineix “com a més que probable ‘error històric’ de CiU el voler imposar un candidat des dels despatxos dels partits, en contra de la voluntat de la majoria de l’actual Grup Municipal de Vilassar de Mar”.

Accediu al comunicat d’UDC Vilassar de Mar