Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, el temps, la música del record etc.

A les 10.30h el company Joan Escofet entrevista Sussana Hernández, que amb el seu duet actua el proper diumenge al cicle Vilassarenc Va de Jazz“.

Amb tot invertim els primers 60 minuts.

A les 11h parlem de la propera Festa Major de Vilassar de Mar, i no és una equivocació! La nostra festa gran ja s’està preparant i entre altres coses, recordem que la gran novetat i gran èxit de l’any passat va ser el que van organitzar des de la “Rierada“, la divisió del poble entre pagesos, pesacadors contrabandistes i mestres d’aixa. Avui en parlem amb els seus responsables, ja que diumenge que ve han organitzat una assemblea.

A les 11.25h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, ls vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.

A les 12h arriben les recomanacions literàries, des de la biblioteca de Vilassar de Mar. Cada setmana passen per la ràdio a parlar de publicacions de diferents gèneres.

A les 12.30h una mica més tard del que és habitual,  cuinem en directe amb “Cuines del món” una setmana més amb Xavier Boluda cuinem en directe des de l’estudi. Cuinem de receptes de diferents països del món.

Amb l’entreteniment musical enfilarem la recta final del programa d’avui.

Tot plegat en l’edició nº878.