Matriculacions a l’Escola d’Adults Els Ametllers per al nou curs

Des d’ahir dilluns i fins demà dimecres s’està duent a terme la matriculació a l’Escola Municipal d’Adults els Ametllers per a les persones que al mes de juny van fer la preinscripció a alguns dels cursos que s’ofereixen. Les persones interessades que no hagin fet preinscripció al juny poden matricular-se a partir del 8 de setembre als cursos que encara tinguin places lliures.

L’oferta d’enguany està integrada pels següents cursos: l’Instrumental i Cultura General; el curs de graduat en Educació Secundària; el de preparació a la prova d’accés a Grau Mitjà; el que prepara per a la prova d’accés a Grau Superior; el que ho fa per a la prova d’accés a la Universitat per a Majors de 25/45 anys; el mòduls quadrimestrals d’informàtica; el cursos d’anglès en diferents nivells i els cursos de català i castellà per a persones nouvingudes.

Recordem que l’escola està ubicada al carrer Manuel de Falla, 1 i el seu telèfon és el 93 759 36 94. L’horari de matriculacions és de 4 de la tarda a 8 del vespre.