Començarem el programa d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, les notícies destacades, la música del record etc.

A partir de les 10.30 h arribaran les seccions de dimecres de La Xarxa, en un horari no habitual. Primer escoltem “L’aigua Clara“, parlem del recent Dia del VIH, entrevistant a la doctora Pilar Barrufet , metgessa adjunta de Medicina Interna del Consorci Sanitari del Maresme per parlar de l’envelliment de les persones amb VIH. Cada 1 de desembre, i des de fa més de 3 dècades, es celebra el Dia Mundial de la SIDA.

Seguidament l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa “Cinc cèntims“, en la que entrevisten a Cristian Bardají , director d’Estudis d’Infraestructures de la Cambra de Comerç de Barcelona per conèixer l’informe sobre la mobilitat que ha elaborat aquesta institució. Segons l’estudi, les deficiències funcionals i estructurals dels transports públics i privats de la regió de Barcelona frenen l’economia catalana. De 28 projectes considerats estratègics fa 12 anys, només 5 estan en funcionament.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h alterem la nostra graella habitual dels dimecres i escoltarem la tertúlia política que vam fer ahir al vespre en directe i que avui tornem a escoltar i amb els que vam parlar amb els i les representants dels partits polítics que composen l’Ajuntament de Vilassar de Mar sobre seguretat. És Vilassar de Mar un poble segur?

A les 12.30 h una mica més tard del que és habitual, arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal, avui amb Sílvia Cantos.

A les 12.30h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“.

Tot plegat en l’edició nº1218.