Començarem una nova edició, després que dilluns vam escoltar l’especial informatiu del diumenge 1 d’octubre en redifusió, i que ahir dimarts Vilassar Ràdio es va adherir a la jornada d’aturada general convocada en rebuig a la violenta actuació de la policia espanyola el passat 1 d’octubre, i per tant no vam fer programa.

Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes a Vilassar de Mar, el temps, les notícies destacades, el resum de premsa, etc.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriben una setmana més els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, com cada setmana amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h a partir de la setmana que ve estrenem l’espai de seguretat a la xarxa amb “Cyberseguretat“, avui repescarem l’espai “Emocions” que s’emet normalment els dimarts.

A les 12h cada setmana fem les recomanacions literàries que ens acosten des de la Biblioteca de Vilassar de Mar, amb diferents gèneres literàris. Avui ens fa les recomanacions Sílvia Cantos.

a les 12.30h acabarem l’edició amb l’espai d’economia familiar de La Xarxa, l’economia domèstica amb “Cinc Cèntims“.

Tot legat en l’edició nº1062.