Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.45h una mica abans del que és habitual escoltarem  l’espai “Cyberseguretat” de La XarxaBruno Pérez ens parla d’internet, les xarxes socials, els contactes digitals i molts aspectes de la nostra vida que passen avui en dia per les pantalles dels ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils. Tot això ens porta avantatges de comoditat, però moltes vegades va en detriment de la seguretat. Avui parlem de les últimes notícies de seguretat informàtica.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h  parlem amb la regidora responsable de la celebració de la 7a edició de la Setmana de Salut a Vilassar de MarNúria Arasa. Una setmana que va començar ahir 3 d’abril i que es portarà a terme a Vilassar de Mar, fins el dia 13. Moltes activitats entre les quals destaca la caminada del proper diumenge dia 8.

A les 11.45h una mica abans del que és habitual arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. El torn avui avui és per la Sílvia Cantos, que ens farà un especial recomanacions de cara a Sant Jordi.

A les 12.30h amb l’entreteniment musical arribem al final de l’edició.

Tot plegat en l’edició nº1138.