Dimecres 28 d’octubre

Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h tornem a escoltar l’entrevista amb Miquel Àngel Martínez Camarassapresident del Consell Comarcal del Maresme, amb ell vam parlar de la prova pilot que es porta a terme aquest curs escolar. Es tracta d’acostar el producte d’horticultura de proximitat i qualitat als menjadors escolars.
A les 11h arriba la secció mensual en la que els Mossos d’Esquadra visiten la ràdio per parlar de seguretat. Els agents de l’oficina de relacions amb la comunitat de l’ABP de Premià de Mar vénen al programa de ràdio acompanyats dels agents de trànsit de l’oficina de la comissaria de Mataró.

A les 11.30h arriben l’espai amb Paquita Bruixa, avui amb un especial sobre Tots Sants, l’any nou de les bruixes.

A les 12h en la segona entrevista del matí parlem amb Alba Godall del Casal Popular Atzari. Dissabte organitzen a la Sala Roser Carrau de Can Bisa un concert amb Judit Neddermann i el múisc de Manlleu, Guillem Roma.
Amb Robert Maza, repassem les notícies destacades de Vilassar de Mar Maresme, en un sumari del que ens desenvoluparà al “Crònica” a les 13 , 14.30, 16 i 19.30h.
I la recta final de l’edició, la reservem pel temps de concurs, i la música que ens situa al final de l’edició.
Tot plegat en l’edició nº828.