Dimecres 25 de novembre

Avui Dia Internacional contra la violència de gènere, començarem el programa repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

Avui tornarem a escoltar la secció mensual en que els Mossos d’Esquadra visiten la ràdio per parlar de seguretat. La setmana passada, venien al programa per parlar de les mesures de seguretat per pensionistes que avui justament cobren la paga doble. També parlaven extensament sobre la violència vers les dones. Avui tornem a escoltar aquesta secció.

A les 11h escoltarem la secció que ens serveix La Xarxa i que parla d’economia. Escoltem una secció que normalment arriba els dilluns, escoltem Cinc cèntims“.

A les 11.25h arriben els conjurs, els somnis, els bi les vostres consultes amb Paquita Bruixa.

A les 12h connectarem amb Robert Maza en directe des de la Plaça de l’Ajuntament per escoltar en directe la lectura del manifest del Dia Internacional contra la violència de gènere.

Seguidament cuinarem en directe des de la ràdio amb Xavier Boluda. cada setmana fem “Cuines del món“.

I en la recta final de l’edició encetem de nou el temps de concurs amb Carns Boher. Per celebrar el segon aniversari de la nova botiga sortegem un pernil entre totes les trucades.

Tot plegat en l’edició nº840.