Dimecres 24 de setembre

Començarem l’edició del dia de la Mercè, festiu a Barcelona, repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades etc.

A les 10.30h visita la ràdio Marta Rovira, veïna de Vilassar de Mar que acaba de guanyar el 35è premi Rahola d’aasig per “La transició franquista. Un exercici d’apropiació històrica”. Un premi que va recollir recentment a Girona.

A les 11h  repassarem les notícies del món de la televisió i la comunicació.

A les 11.20h una temporada més saludarem a Paquita Bruixa. Ens acostarà com sempre els conjurs, els somnis, els horòscops i les vostres consultes.

A les 12.10h el company Robert Maza entrevista al sociòleg Raul Donoso ens parla d’una xerrada que es porta a terme demà a la Biblioteca Municipal de Vilassar de Mar, sota el títol “Palestina en ruines”.

A les 12.20h El company Robert Maza parlarà amb la presidenta de Vilassar Comerç Pepi Bruguera per fer balanç de recentment celebrada II Nit de Comerç.

A les 12.30h estrenem secció de cuina. Xavier Boluda ens acosta “Cuines del món”, un espai on es cuina en directe a la ràdio i pretén convencer que tothom pot cuinar qualsevol plat.

A la recta final de l’edició reempendrem el temps de concurs.

Tot plegat en l’edició nº686.