Dimecres 23, presentació del llibre “Informe urgent des dels escons 4 i 5”

El dimecres 23 de maig a les 7 de la tarda Albano Dante Fachin (exdiputat al Parlament de Catalunya) i Montse Morón (regidora de VOLEMataró) presentaran a la Sala Cultural Roser Carrau el llibre “Informe urgent des dels escons 4 i 5”, escrit per Àngels Martínez Castells i el mateix Albano Dante Fachin.

L’obra fa un repàs de l’experiència viscuda pels seus autors durant l’onzena legislatura al Parlament de Catalunya “des dels seus escons 4 i 5”. Alguns dels fets relatats al llarg dels capítols del llibre són la complicada relació dins del grup parlamentari de Catalunya sí que es pot (CSQP) entre els membres de Podem i Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), l’aprovació dels pressupostos o la importància i la transcendència que va suposar el referèndum celebrat l’1 d’octubre tan pel que fa al seu partit (PODEM) com pel que fa als mateixos autors.

L’acte, d’entrada lliure, està organitzat per la plataforma Som Alternativa de Vilassar de Mar i consistirà en una xerrada-col·loqui entre els convidats i tots els assistents per presentar el llibre i posteriorment analitzar i debatre sobre l’actual situació política a Catalunya. Es posaran sobre la taula qüestions com “ ara què fem? com construir República? què podem fer des de Vilassar de Mar per ajudar en la construcció d’aquesta república?”