Dimecres 23 de setembre de 2015

Avui començarem donant la benvinguda a la tardor, que arriba oficialment a les 10.21h, i entra amb un anunciat canvi de temps, amb temperatures més baixes i arribada de pluges.

Començarem repassant l’actualitat de serveis, l’agenda d’activitats previstes a Vilassar de Mar, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.
A les 10.30h parlem d’un projecte solidari, que porten a terme “Del pagès a casa” i “Torclum” parlem d’un tast solidari que es porta a terme el dissabte vinent. Parlem amb Jordi Pascual.
A les 11.15h arriben una temporada més, els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes tot plegat amb Paquita Bruixa.
A les 12h normalment cuinarem en directe, a “Cuines del món” amb Xavier Boluda. Secció però que començarà la setmana vinent.

A les 12.10h en la segona entrevista del matí parlem amb  l’historiador vilassarenc Alexis Serrano, parlem del seu nou llibre, “Els resistents catalans“, que va presentar el 22 de setembre Barcelona a “la Casa del Llibre” del Passeig de Gràcia.

També parlarem del seu nou càrrec com a director de l’arxiu del Consell Comarcal del Maresme.

A les 12.30h arriba de nou el temps de concurs, on aquesta setmana regalem entrades per visitar “Catalunya en miniatura” i el seu circuits d’aventura.
Tot plegat en l’edició nº806.