Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, el resum de premsa, el tempsl’agenda d’activitats, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem amb un desl grans icones del R’N’R, compositor de temes històrics, interprertades bàsicament per Loquillo. Avui passa pel programa presentant la reedició del seu llibre “Corre Rocker“, Sabino Méndez.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h arriba l’espai “Cyberseguretat” de La XarxaBruno Pérez ens parla d’internet, les xarxes socials, els contactes digitals i molts aspectes de la nostra vida que passen avui en dia per les pantalles dels ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils. Tot això ens porta avantatges de comoditat, però moltes vegades va en detriment de la seguretat. Avui parlem del control parental.

A les 11.45h entrevistem a la Verónica De la Rosa i a la seva filla Dana Gutiérrez De laRosa. Elles són mare i filla i la Dana pateix TEL, un trastorn específic en el llenguatge. Amb tot han escrit i il·lustrat un conte per fer visible aquest trastorn i recollir fons que aniran a parar per ATELCA (Associació Trastorn Específic del Llenguatge de Catalunya. Ens ho expliquen al programa.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. El torn avui avui és per la Eneida Horta, que ens farà un especial de novetats de poesia, avui, 21 de març, en que celebrem el Dia Mundial dela Poesia.

A les 12.30h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“.

I amb l’entreteniment musical arribem al final de l’edició.

Tot plegat en l’edició nº1134.