Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar deMar i Maresmel’agenda d’activitats, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem amb  Maria Luisa Picado que presenta la seva novel·la “Camino Negro“. La novel·la relata les històries viscudes a la conca minera de Matarrosa del Sil i els seus voltants.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h arriba l’espai “Cyberseguretat” de La XarxaBruno Pérez ens parla d’internet, les xarxes socials, els contactes digitals i molts aspectes de la nostra vida que passen avui en dia per les pantalles dels ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils. Tot això ens porta avantatges de comoditat, però moltes vegades va en detriment de la seguretat. Avui amb en Bruno parlem de malalties digitals, les patologies que podem patir els usuaris relacionades amb la tecnologia.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. El torn avui avui és per la Sílvia Cantos.

A les 12.30h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“· Ricard Planas director del Retir per a emprenedors per conèixer aquesta iniciativa pionera en l’aprenentatge de nous projectes de negoci.

Tot plegat en l’edició nº1120.