Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h en l’entrevista del dia parlem amb Kim Cabot i Joan Ramón, directors de “Els Pastorets” dels Nats el 51 i de La Tropa respectivament. Parlarem de la representació dels dos grups i de la celebració d’aquest any, ja que aquest any Els Pastorets a Vilassar de Mar celebren el seu centenàri.

A les 11h escoltarem la secció mensual de seguretat amb la visita d’agents de Mossos d’Esquadra, que un mes més ens visiten des de l’ABP de Premià de Mar. Aquest mes de desembre parlem de loperatiu que engeuen cada any per les festes de Nadal, el Grèbol.

A les 11.30h Arriba l’espai d’actualitat de La Xarxa “L’aigua clara“.

A les 12h parlarem informativament de demà, dia d’eleccions a catalunya, i de la cobertura informativa que farem a Vilassar Ràdio durent tot el dia.

A les 12.30h acabarem l’edició amb l’espai d’economia familiar de La Xarxa, l’economia domèstica amb “CincCèntims“.

Tot plegat en l’edició nº1098, l’última d’aquest any 2017, ja que demà farem un programa especial en motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya i divendres seguirem amb la programació especial d’eleccions. Tot l’equip del “Parlant de tot” us desitja unes grans festes de Nadal i un gran 2018 ple salut i alegria.