Dimecres 15 de febrer, acte institucional a favor de les persones refugiades

Aquest dimecres 15 de febrer, a les 18.30 hores, davant del poliesportiu La Bòbila (av. Eduard Ferrés, 190-206) i amb motiu de l’exposició fotogràfica “Refugiats, l’odissea cap a Europa”, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha organitzat un acte institucional a favor de les persones refugiades que comptarà amb la lectura del manifest “Casa nostra és casa vostra” i la posterior visita a l’exposició instal·lada en el vestíbul del poliesportiu.

 
Fins al 10 de març, Vilassar de Mar està acollint la mostra itinerant “Refugiats, l’odissea cap a Europa”, una selecció de fotografies de Sergi Càmara, que explica la perillosa i llarga ruta cap a Europa de moltes persones refugiades de procedència diversa. Es pot visitar en horari de dilluns a divendres, de 18 a 23 h, i els caps de setmana, de 10 a 13 h.

 
Vilassar de Mar va aprovar en el ple del 17 de desembre de 2015 una moció conjunta de tots els grups municipals de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània. La Xarxa d’Inclusió Social de Vilassar de Mar té un grup de treball específic per analitzar, treballar i fer propostes d’actuació sobre diferents aspectes relacionats amb les persones refugiades.