Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar deMar i Maresmel’agenda d’activitats, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí tornem a escoltar l’entrevista d’ahir. Ens va visitar a la ràdio el reconegut bateria mataroní Marc Buch que junt amb la botiga d’instruments Auvisa organitza la primera edició del “Auvisa Drum Fest Barcelona“, el proper diumenge 18 de març al Tecno Campus.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h arriba l’espai “Cyberseguretat” de La XarxaBruno Pérez ens parla d’internet, les xarxes socials, els contactes digitals i molts aspectes de la nostra vida que passen avui en dia per les pantalles dels ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils. Tot això ens porta avantatges de comoditat, però moltes vegades va en detriment de la seguretat. Avui parlem del control parental.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. El torn avui avui és per la Mireia Martínez que després d’un temps d’absència, per la seva baixa maternal, torna a protagonitzar la secció. Benvinguda Mireia!! 

A les 12.30h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“.

Tot plegat en l’edició nº1130.