Dimecres 12 de setembre, tornem!

Aquest dimecres 12 de setembre els nens i nenes i nois i noies del país, tornen a l’escola, Vilassar Ràdio inicia la programació de la temporada d’hivern i nosaltres ens hi tornem a posar cada matí de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Avui començarem, com és habitual, amb un especial “tornada a l’escola“, i des de primera hora connectarem amb les escoles, instituts i escola bressol per parlar amb els directors i directores sobre com afronten el nou curs escolar, si s’han realitzat obres al centre que dirigeixen i com ha estat el primer dia dels més menuts i menudes.

Evidentment repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda, els temps, el resum de la premsa i l’actualitat general.

Els dimecres  a les 11 tindrem amb nosaltres a Paquita Bruixa, però a causa de l’especial que farem, aquesta secció de conjurs, horòscops, etc. començarà una temporada més, dimecres que ve dia 19.

A les 12 h sí que tindrem amb nosaltres les recomanacions literàries des de la biblioteca de Vilassar de Mar. Cada setmana ens parlen de llibres que recomanen de diferents gèneres i estils. Aquesta setmana comença la Mireia Martínez.

L’espai d’economia familiar i domèstica de La XarxaCinc Cèntims” posarà el punt final al primer programa de l’onzena temporada.

Tot plegat en l’edició nº1171.