Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.15h Tornem a escoltar l’entrevista que li vam fer ahir al president de la UE. Vilassar Vevi Ramon. Ens va parlar del moment que viu l’entitat i va anunciar que el tècnic de Vilassar de Mar, Manel Moyano seguirà a la banqueta la temporada que ve després del descens de l’equip a la 1a Divisió Catalana. El club que no té cap mena de problema institucional i que gaudeix d’un futbol base i formatiu amb molt bona salut, seguirà buscant un entrenador per intentar tornar a la 3a Divisió.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriben els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h  escoltem l’espai de La XarxaCyberseguretat“, la secció de seguretat a internet i la xarxa en general.

A les 11.45h una mica abans del que és habitual arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. El torn avui avui és per la Laia Ventura, que ens farà un especial recomanacions de cara a Sant Jordi.

A les 12.30h passa per la ràdio el músic i excol·laborador de la casa, Joanthan Argüelles.  Ell és la veu que pujarà a l’escenari en el projecte SAU 30, que servirà per celebrar el 30è aniversari de la mítica banda SAU, que va desaparèixer després de la mort sobtada de Carles Sabater, després d’un concert a Vilafranca del Penedès. Aquest retrobament de tota la banda i totes les persones que formaven part d’aquest projecte, també servirà per retre homenatge a Carles Sabater. El músic Jonathan Argüelles ens explicarà les seves sensacions, com i quan s’ha creat aquest projecte i de la gira que durarà un any, especialment de l’inici que serà aquest divendres 13 d’abrilal Festival Strenes de Girona.

Tot plegat en l’edició nº1140.