Aquest dimarts,Túnel del Terror a l’Escola del Mar

L’Escola del Mar es convertirà, el dimarts, de 2/4 de 9 del vespre fins a la mitjanit, en un tanatori. I és que la comunitat educativa d’aquest centre de Vilassar de Mar ja ho té tot a punt per al seu Passatge del Terror, amb motiu de Halloween. Amb l’objectiu d’ajudar als i les alumnes de sisè que preparen el seu viatge de fi de curs a la Costa Brava.

T’atreveixes a entrar en aquest Tanatorium?

Ha estat amb nosaltres per parlar-nos d’aquesta iniciativa Miqui Martínez, en representació dels pares i mares de l’alumnat de l’Escola del Mar.

D’entrada, ens ha explicat que, aprofitant les instal·lacions i l’arquitectura d’aquest centre escolar, es faran dues modalitats el proper dimarts: hi haurà una zona infantil per als més menuts, amb jocs i un túnel del terror per a tots els públics.  

Pares, mares, nens i nenes… tots involucrats. I és que, en els darrers anys, el pavelló de l’Escola del Mar ha quedat molt alt. De fet, l’edició de 2022 va registrar pràcticament un miler de visitants.

S’entrarà per l’entrada principal on hi haurà el vigilant de seguretat del tanatori. Hi haurà jardinet de rebuda, sala de vetlla, sala d’autòpsia, crematori.. i uns guies-monjos que explicarà als i les visitants què ha passat a cada lloc.  

Porten temps des que va començar el curs, pensant i treballant en aquest projecte de Halloween. Comissions, reunions i grups de whatsapp. La voluntat ha estat i és que tothom pugui donar un cop de mà. Ha avançat que aquest túnel sorprendrà molt positivament.

Martínez ha explicat l’argument de la història que hi ha al darrere: el 1666 la doctora Morgan va fundar un hospital infantil; va tenir dues filles que van emmalaltir en aquell hospital i van morir en estranyes circumstàncies. La doctora es va tornar boja i es va acabar suicidant. L’hospital es va tancar, es va convertir en tanatori i es va haver de tancar temps després perquè passaven coses estranyes. Els visitants hauran de resoldre el misteri de les coses que passaven.     

Pel que fa als preus, el tiquet del passatge del terror costa 3 euros i, en el cas de la zona infantil, 2 euros.  L’acompanyant de la zona infantil té entrada gratuïta-

Avui, divendres, hi ha una prevenda a la sortida d’escola per no tal de no fer cues el proper dimarts. Cal dir que, en tot moment, pares i mares estaran ben atents per si algú dels més petits ho està passant una mica malament.