En la primera edició de l’any 2018 començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record. etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí, Joan Escofet entrevista a Irene Sanz, jugadora de bàsquet vilassarenca que juga a EUA amb el Nebraska. Va jugar a bàsquet a l’equip de casa nostra per passar després a jugar amb el Sant Adrià. Va ser aquí quan li va sorgir l’opció de jugar als Estats Units. Juga a l’estat de Nebraska a la Lliga Universitària amb els Hawks de l’equip NorthEast. Dorsal 23.

Està a l’equip amb dues catalanes més. La competició arrenca aquest gener després de les vacances de Nadal. Van segones a la Lliga i competeixen per tot el país. Explica que el seu somni és jugar a l’NBA femenina i detalla com és el seu dia a dia en un estat com Nebraska tan desconegut per nosaltres com per ells deu ser Catalunya.

A les 11h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius.

Avui excepcionalment el programa acabarà a les 12h per arrenjar problemes tècnics a l’emissora.

Tot plegat en l’edició nº1099.