Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.15h arriba la secció mensual de seguretat amb la presència a l’estudi d’agents de Mossos d’Esquadra de l’ABP de Premià de Mar i particularment de l’oficina de relacions amb la comunitat. Avui parlem de la normativa dels drons. Secció que avui conduiex Joan Escofet.

A les 10.30h En l’entrevista del matí parlem del Dia Mundial del Parkinson, que es celebra l’11 d’abril, amb el vilassarenc Marià Pradell, que pateix des de fa gairebé de deu anys aquesta malaltia i és President de l’Associació Parkinson Mareme.

A les 10.50h en l’espai d’entrevistes “Un x Un” de La Xarxa parlem amb l’escriptora Vanessa Montfort periodista, dramaturga i escriptora, que ens presenta la seva nova novel·la El sueño de la crisálidaEl llibre, que tracta els maltractaments en els convents de religioses, està basats en fets reals.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernandez.

Un programa que acabarà excepcionalment a les 12 h.

Tot plegat en l’edició nº1262.