Començarem el programa repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.15h el company Joan Escofet entrevista a Juan Bustamante, que avui i en motiu del Dia Internacional de la Dona porta a terme a Vilassar de Mar, al Centre Social Mossèn Josep Mª Galbany a les 18.30h el taller “Reconeix-te aprenent a ser tu mateixa“.

A les 10.30h visiten la ràdio la directora de l’Institut Vilatzara Maravillas García i un dels alumnes del centre. parlaran de la tercera posició obtinguda aquest passat cap de setmana al concurs de programadors HP Code Wars“.

A les 11h arriba la tertúlia amb els avis i les àvies, on com sempre parlem de l’actualitat, ens porten les seves receptes de cuinapoesiesarticles esportius, etc. Avui moderada per Jaume Cabot parlarà del 23F.

A les 12h visita la ràdio Arnau Adell, cap de colla dels “Ssstrèpits“, el grup de percussió vilassarenc. Ens parlarà del la 4a edició del concurs As de Repiques” que es celebra el proper 21 de maig al nostre poble.

Seguidament enfilarem la recta final de l’edició amb l’entreteniment musical que ens situarà al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº877.