Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30 h en l’entrevista del matí ens visita a la ràdio Neil Forrest. En Neil ens ve a parlar com a responsable de l’enjardinament de la biblioteca, de la festa de la primavera que es celebra pròximament a Vilassar de Mar.

A les 10.45 h, una estona abans del que és habitual, arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa, parlem d’aspectes de la vida que van relacionats amb les emocions a través de l’anàlisi d’una pel·lícula.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius.

A les 12 h En la segona entrevista del matí passa per la ràdio el músic maresmenc David Torné, que ens ve a presentar el seu nou treball “A contrarellotge“. En David també l’acompanya en Marçal Mora que està rodant un film dedicat a la figura del Bandoler, del qual en David en posa la banda sonora.

A les 12.30 h parlem, en una altra entrevista, amb els responsables de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar. La setmana passada van haver de suspendre, a causa del temps. Aquest dimarts doncs recuperen la xerrada “Educació: dèficits, reptes i respostes“, a càrrec de Joan Manuel del Pozo, Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i Conseller de la Generalitat de Catalunya.

Tot plegat en l’edició nº1126.