Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí passa per la ràdio la Diana Bertolín, estudiant de 2n de Batxilerat de l’Institut de Pere Ribot. Ella, com tot l’alumnat de 2n, ha hagut de preparar el Treball de Recerca, que ha dedicat a la seva gran passió, la literatura en general, i a Las SinSombrero en particular. Aquesta generació de dones que van viure amb la generació del 27, la generació de plata dels Lorca, etc. eren conegudes com la generació d’or, conegudes aquells anys vint i durant la República, van ser silenciades pel franquisme, ja durant la guerra civil. La Diana ens en parlarà de tot plegat.

Amb l’espai “Un x Un” d’entrevistes de La Xarxa, tancarem la primera hora.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h saludarem els avis i les àvies de ràdio. En la seva tertúlia ens parlen de l’actualitat, receptes de cuinapoesies, articles esportius, etc. Moderats per Joana Hernández, 60 minuts de tertúlia.

A les 12.00 h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa. Posem un tema d’actualitat damunt la taula i la psicòloga Maria Palacín, ens explica el tema amb el paral·lelisme d’una pel·lícula.

A les 12.30h tornem a escoltar l’entrevista que li vam fer el dimecres 30 d’octubre a l’Abel Munné, el músic de Llavaneres en presenta el seu primer treball discogràfic “Tots dos junts”. En va parlar del disc, dels concerts previstos, del futur i ens va interpretar un parell de cançons en directe.

Acabarem amb l’entreteniment musical.

Tot plegat en l’edició nº1311.