Avui  començarem, la primera edició del mes de desembre, com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i  Maresmel’agenda d’activitats , el resum de premsa escrita, el temps i el minut a minut l’actualitat, les notícies destacades, etc.

A les 10.15h arriba la primera entrevista del matí, amb la cantant argentina Oni Moreno que amb la seva banda “Los amantes del circulo bipolar” arriba en concert a Vilassar, serà el proper diumenge al BardeMar (Placeta de Can Mi, darrere l’Ajuntament). Oni Moreno passa pel programa per parlar del show i del seu treball “Algo parecido al amor“, que es pot escoltar al SoundCloud i que espera que d’aquí poc vegi la llum físicament.

A les 10.30h ens visita Xavier Alber que acaba de treure el seu segon cd “Desconeguda” on recull 13 temes i una coda, enregistrats amb gairebé 60 col·laboradors, i on en 18 mesos ha estat enregistrant textos que ell mateix ha escrit durant temps.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia dels avis i les àvies de la ràdio, on cada setmana parlen dels temes d’actualitat, les seves receptes de cuinapoesies, els articles esportius, etc. moderats durant 60 minuts per Joana Hernández.

A les 12h torna a la ràdio el cantant Pele Mcleod. El molletenc visita el “Parlant detot” per presentar-nos la seva nadala “Nadal per sempre (amb tu)“, i que ens interpretarà en directe. També parlarem del gran 2017 que ha viscut amb l‘èxit dedicat a Vilassar de Mar “Vora el Mar“ dedicat al nostre poble. Aquest diumenge estarà en concert a la Plaça del Pí de Mataró a les 12 del migdia, en ple barri de l’havana.

A les 12.45h una mica més tard de l’habitual arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa on cada setmana repassen els sentiments i les emocions que ens generen els fets de la nostra vida. Avui parlarem de la segona part les malaltíes invalidants i la mort que desitgen alguna d’aquestes persones que les pateixen. Ho farem amb la segona part del visionat de la pel·lícula “Mar Adentro“.

Ales 12.30h arriba el “Parlem en serie“, un espai de La Xarxa on repassem les sèries més emblemàtiques i de més èxit de la televisió.

Tot plegat en l’edició nº1093.