Començarem la primera edició d’aquest mes d’abril repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.45h tornem a escoltar la secció de seguretat que cada mes ens porten l’ABP de Mossos d’Esquadra de Premià de Mar. En aquesta ocasió ens van parlar de robatoris amb força a l’interior de domicili.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h com cada dimarts arriba la tertúlia amb els avis i les àvies de la ràdio. Temes d’actualitat, receptes de cuina, poesies, articles esportius, són alguns dels temes que posen damunt la taula, en la tertúlia moderada per Joana Hernandez.

A les 12h escoltarem l’entrevista setmanal de La Xarxa. Avui passa pels estudis Ramon Salazar, Cap d’Oncologia Mèdica de l’ICO l’Hospitalet, amb ell parlem entre altres temes, que l’any passat es van diagnosticar 38.500 nous casos de càncer, més de 22 mil en homes. La incidència del càncer manté un constant increment a Catalunya. Un 8% en els últims cinc anys. Segons els responsables del Pla Director d’Oncologia de la Generalitat, les xifres estan estabilitzades, amb un lleu creixement que s’atribueix a l’envelliment de la població. Salazar, ha alertat que la mala alimentació és un altre dels factors de risc.

Tot plegat en l’edició nº1006.