Dimarts 3 de novembre

Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h tornarem escoltar la secció mensual en la que els Mossos d’Esquadra visiten la ràdio per parlar de seguretat. Els agents de l’oficina de relacions amb la comunitat de l’ABP de Premià de Mar van visitar el programa acompanyats dels agents de trànsit de l’oficina de la comissaria de Mataró.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba la tertúlia amb els avis i les àvies, on com sempre parlem de l’actualitat, ens porten les seves receptes de cuinapoesiesarticles esportius, etc.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal de Vilassar de Mar, amb les seves responsables repassem lectures de varis gèneres i temàtiques.

A més escoltarem les seccions que arriben des de La Xarxa i que normalment escoltem els dilluns. Ahir però no va haver programa i serà avui quan escoltarem Aules que b”, l’espai d’ensenyament, i “Cinc cèntims” l’espai d’economia.

Tot plegat en l’edició nº829.