Començarem l’edició d’avui, després de Setmana Santa i estrenant el mes d’abril, com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.45 h tornarem a escoltar l’entrevista que li vam fer a la Verónica De la Rosa i a la seva filla Dana Gutiérrez De laRosa. Elles són mare i filla i la Dana pateix TEL, un trastorn específic en el llenguatge. Amb tot han escrit i il·lustrat un conte per fer visible aquest trastorn i recollir fons que aniran a parar per ATELCA (Associació Trastorn Específic del Llenguatge de Catalunya.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12h avui no escoltarem ni l’espai “Emocions” ni el Parlem en serie“, avui tornarem a escoltar la secció que correspón al mes de març de “Vilassarencs a l’estranger“, en la vam anar fins a Mar del Plata a conèixer a Àngel Palomo, un vilassarenc que va marxar a l’Argentina fa molts anys.

Tot plegat en l’edició nº1137.