Dimarts 29 de setembre

Començarem com sempre repassant l’informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem amb Sergi Cassola, un dels responsables de la tradicional cursa Vilassar Cabrera. El proper dilluns 12 d’octubre arriba la XII edició d’aquesta cursa organitzada per “Aire” i on si voleu us podeu inscriure per fer els 10 Km de recorregut. També hi ha una carrera preparada pels més menuts, d’1 Km.

A les 11h arriba la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio que com sempre ens parlen dels temes d’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies, etc.

A les 12h arriben com cada setmana les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. Avui però per motius professionals no poden estar amb nosaltres, per tant tornarem a escoltar les recomanacions de la setmana passada, on Sol Teixidó inaugurava la temporada.

En la recta final de l’edició arriba el temps de concurs amb “AquariumBarcelona, que aquesta temporada col·labora amb nosaltres.

Tot plegat en l’edició nº810.