Avui començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i  Maresmel’agenda d’activitats , el resum de premsa escrita, el temps i el minut a minut l’actualitat, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h i després d’un temps d’absència, tornen en la seva visita mensual i per parlar de seguretat, les agents de Mossos d’Esquadra de l’ABP de Premià de Mar. En aquesta ocasió ens parlaran de l’operatiu “Vetus“, operatiu que està activat tot l’any, per vetllar per la seguretat de la gent gran, però que ens els mesos de maig i novembre s’intensifica perquè aquests  són els mesos que els pensionistes cobren la paga doble.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia dels avis i les àvies de la ràdio, on cada setmana parlen dels temes d’actualitat, les seves receptes de cuinapoesies, els articles esportius, etc. moderats durant 60 minuts per Joana Hernández.

A les 12h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa on cada setmana repassen els sentiments i les emocions que ens generen els fets de la nostra vida.

Ales 12.30h arriba el “Parlem en serie“, un espai de La Xarxa on repassem les sèries més emblemàtiques i de més èxit de la televisió.

Tot plegat en l’edició nº1090.