Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h passa per la ràdio Jan GiménezCap de Colla de Mansuets de Foc, la colla de diables de Vilassar de Mar que aquest mes de setembre comencen els actes de celebració del 20è aniversaride la creació de la colla. Uns actes que culminaran el setembre del 2019 amb el Vilafoc.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12 h passen per la ràdio en la seva secció mensual els agents de Mossos d’Esquadra de l’ABP de Premià de Mar. Aquest mes de setembre i per estrenar temporada venen acompanyats del Cap dels Agents Rurals de la comarca del Maresme, per parlar de com i qui s’activa en cas d’incendi forestal

A les 12.30 h Escoltarem l’espai “Emocions“, de La Xarxa, una mica més del que és habitual. La secció que parla d’aspectes de la vida, des de punt de vista de les emocions i amb buscant una pel·lícula que se’n puguin veure’n exemples.

Tot plegat en l’edició nº1179.