Començarem l’edició, del dia de La Mercè, festiu a Barcelona repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h saludarem els avis i les àvies de ràdio. En la seva tertúlia ens parlen de l’actualitat, receptes de cuinapoesies, articles esportius, etc. Moderats per Joana Hernández, 60 minuts de tertúlia.

A les 12h entrevistarem a Mar Rubio, autora del llibre “Sobrevivir entre fuegos” i que aquest divendres fa una xerrada col·loqui a la biblioteca organitzada per Viladona. Parlarà sobre la situació de les dones refugiades de la guerra de Ruanda, als camps, expulsades de les seves terres, a la guerra, ara que es compleixen 25 anys del conflicte bèl·lic. Actualment encara hi ha una vintena de conflictes bèl·lics.

A les 12.30 h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa. Posem un tema d’actualitat damunt la taula i la psicòloga Maria Palacín, ens explica el tema amb el paral·lelisme d’una pel·lícula.

Amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº1289.