Dimarts 22 de maig…

Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme. A les 10.05h la primera entrevista del matí ens porta a parlar amb el periodista i escriptor madrileny Miguel Jara que dissabte serà un dels conferenciants en les primeres jornades sobre la sensibilitat múltiple que es celebren a Vilassar de Mar i que ens aporten informació sobre aquesta malaltia.
A les 10.30h la segona entrevista del matí ens portarà fins els nostres estudis a Sergi Gómez, un jove pilot vilassarenc de només 15 anys i que està fent una més que brillant temporada en el campionat OJP de Karting.
Repassarem l’agenda d’activitats previstes a Vilassar de Mar, el temps i les notícies destacades del dia.
A les 11.00h arriba una setmana més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, que ens parlen dels temes d’actualitat, les seves poesies, les receptes de cuina, articles de premsa etc.
A les 12.00h encetem l’hora més lúdica de la nostre edició amb les notícies del món de la televisió i la comunicació, la tria de programes i la tria de pel·lícules i amb la bona música i el temps de concurs completem l’edició nº459 del programa.

2 Responses