Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30 h en l’entrevista del matí parlem amb Berta Soria, una de les organitzadores del 1r Festival d’òpera per nens i nenes i pares i mares, que se celebra el dissabte vinent a Vilassar de Mar.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12 h visiten la ràdio com cada mes, les agents de Mosses d’Esquadra de l’ABP de Premià de MarEster i Sílvia, per parlar de seguretat. Avui acompanyades del Sots Inspector en Cap de la Unitat Aèria de Mossos d’Esquadra, Millan.

A les 12.30 h avui una mica més tard del que és habitual, escoltarem l’espai “Emocions“, de La Xarxa. La secció que parla d’aspectes de la vida, des de punt de vista de les emocions i amb buscant una pel·lícula que se’n puguin veure’n exemples.

L’espai de La XarxaParlem en serie“, on les sèries de televisió prenen el protagonisme, l’escoltarem excepcionalment en l’edició de demà dimecres.

Tot plegat en l’edició nº1155.