Avui  començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i  Maresmel’agenda d’activitats , el resum de premsa escrita, el temps i el minut a minut l’actualitat, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h estrenarem u  projecte de col·laboració amb l’Institut Pere Ribot i concretament amb la USEE (Unitat de suport d’ensenyament especial). Estem assisitint a unes classes en la que alumnes amb necessitats educatives especials per treballar la ràdio i la comunicació. Primer escoltarem l’entrevista amb les mestres responsables del projecte i després la primera de les tres tertúlies que farem amb aquest alumnes.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia dels avis i les àvies de la ràdio, on cada setmana parlen dels temes d’actualitat, les seves receptes de cuinapoesies, els articles esportius, etc. moderats durant 60 minuts per Joana Hernández.

A les 12h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa on cada setmana repassen els sentiments i les emocions que ens generen els fets de la nostra vida. Avui parlarem de la segona part les malaltíes invalidants i la mort que desitgen alguna d’aquestes persones que les pateixen. Ho farem amb la segona part del visionat de la pel·lícula “Mar Adentro“.

Ales 12.30h arriba el “Parlem en serie“, un espai de La Xarxa on repassem les sèries més emblemàtiques i de més èxit de la televisió.

Tot plegat en l’edició nº1086.