Començarem l’edició amb la visita mensual dels Mossos d’Esquadra, coincidint amb la recent celebració del Dia Internacional d’Internet Segura que es celebra el 7 de febrer, els Mossos d’Esquadra faran una secció especial al programa. Avui parlaran de la seguretat a la xarxa, dirigida als joves, és per això que comptarem amb la presència a l’estudi de 8 alumnes dels Instituts Vilatzara i Pere Ribot de Vilassar de Mar.

Entre altres es parlarà del projecte internet segura de tu a tu, i dels vídeos que per l’ocasió ha publicat el cos de la policiaautonòmica. Mossos d’esquadra treballen des de fa temps amb instituts, escoles, centres cívics, comunitats de veïns, etc. per tal de donar consells sobre diferents aspectes lligats amb la seguretat.

Seguirem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, el temps, la música del record, etc.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba com cada dimarts la tertúlia amb els avis i les àvies de la ràdio, on com sempre parlaran dels temes d’actualitat, les receptes de cuina, les poesies, els articles esportius etc.

A les 12h escoltem l’entrevista en Xarxa, avui passa pels estudis Josep Mª Pou, l’actor català acaba de rebre el Gaudí d’honor, pels seus 50 anys damunt els escenàris.

Tot plegat en l’edició nº987.