Dimarts 20 d’octubre

Començarem repassant la informació de serveis a  Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h en la primera entrevista parlem amb Pepi Bruguera responsable de la llibreria Índex. Amb ella parlem de una nova activitat que porten a terme, concretament el club de lectura d’autors del territori que comença Care Santos amb el llibre L’aire que respires“.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba la tertúlia amb els avis i les àvies, on com sempre parlem de l’actualitat, ens porten les seves receptes de cuinapoesiesarticles esportius, etc.

A les 12h en la segona entrevista del matí parlem de la campanya de vacunació de la grip que es va presentar i va donar el tret d’inici ahir. En parlem amb el Dr. Jesús Bernad.

Avui una mica més tard del que és habitual, arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal de Vilassar de Mar, amb les seves responsables repassem lectures de varis gèneres i temàtiques. Avui el torn és per Sol Teixidó.

Tot plegat en l’edició nº822.