Començarem l’edició d’avui, dimarts 13, com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

Avui recordant que a les 13.13h té previst el seu pas per Vilassar de Mar la segona etapa de La Volta, que va començar ahir al Maresme i que avui sortirà de Mataró per arribar a la tarda a Valls. Per aquest motius es tallarà la NII i els acessos a la mateixa carretera des del poble.

A les 10.45 h arriba la secció mensual que ens porten des de l’ABP de Premià de Mar de Mossos d’Esquadra. En aquesta ocasió les agents ens parlen, coincidint en el mes que celebrem el Dia de la Dona (8 de març), de tots el tòpics que es viuen quan es treballa en una feina en què l’estereotip que es marca des de la societat, és que és destinada erròniament al sexe masculí. Centrant-nos en el cos de la policia autonòmica, només el 21% són Mosses a la seva plantilla.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa, parlem d’aspectes de la vida que van relacionats amb les emocions a través de l’anàlisi d’una pel·lícula.

A les 12.30 h amb el “Parlem en serie“, també de La Xarxa, enfilem la recta final del programa.

Tot plegat en l’edició nº1133.