Dimarts 19 de desembre, sessió plenària ordinària

Aquest dimarts 19 de desembre, sessió plenària ordinària, a les 8 del vespre, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio. Entre altres temes, hi ha l’aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i quatre mocions no resolutives.
Ordre del dia:

0.1. Donar compte de la sol•licitud del grup municipal de Convergència i Unió per fer el canvi de nom del seu grup municipal pel de Partit Demòcrata (PEdCAT).
0.2. Decrets d’alcaldia.
I. PART RESOLUTIVA
1. Aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.
2. Ratificació del decret 516/2017, de 21 de novembre, d’aprovació del conveni d’encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Vilassar de Mar per a la compra agregada del Servei de Mobilitat Internacional per a Joves del Maresme 2018-2021.
II. PART DE CONTROL
1. Moció no resolutiva, presentada pel grup municipal de Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, per instar l’alcalde que iniciï les actuacions per donar suport a l’Ajuntament de Madrid davant la intervenció del Ministeri d’Hisenda.
2. Moció no resolutiva, presentada pel grup municipal de Ciutadans per condemnar la utilització de la violència ideològica i a favor de la convivència.
3. Moció no resolutiva, presentada pel grup municipal de Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, per instar a l’alcalde que iniciï les actuacions per adherir-se al pacte de política alimentària urbana de Milà com a instrument facilitador del procés de construcció d’un sistema alimentari local més sostenible i eina que permeti el treball en xarxa amb altres administracions locals.
4. Moció no resolutiva, presentada per la regidora no adscrita, Sra. Olga Zuloaga Moregó, per donar suport i agilitzar la proposta de la Taula de Mobilitat per a la construcció de dues rampes per poder accedir a l’estació (costat mar) i al passeig Marítim.
5. Precs i preguntes.

Divendres 22 de desembre l’espai “Crònica” oferirà el resum de la plenària i el balanç de la sessió per part de govern i oposició (s’emet a les 13h, 14’30h, 16h i 19’30h)