Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30 h en l’entrevista del matí parlem amb Joan Lluís Bozzo, l’actor i director que està a punt d’estrenar una nova producció. “Maremar“, amb Dagoll Dagom. Amb ell també parlem del llibre que ha escrit i dedicat al seu íntim amic, el desaparegut Pepe Rubianes. El llibre que es diu “Pepe i jo“.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12 h Escoltarem l’espai “Emocions“, de La Xarxa. La secció que parla d’aspectes de la vida, des de punt de vista de les emocions i amb buscant una pel·lícula que se’n puguin veure’n exemples.

A les 12.30 h L’espai de La Xarxa “Parlem en serie“, on les sèries de televisió prenen el protagonisme, l’escoltarem en la recta final de l’edició.

Tot plegat en l’edició nº1175.