Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.30 h en l’entrevista del matí passa per la ràdio l’Àlex Gaspa, músic que acaba de presentar el seu primer treball en solitari, “Chasing Bright Light“. L’entre altres, professor de l’Aula de Música de Vilassar de Mar, bateria, pianista i cantant ens ofereix un treball íntim, amb una execució excel·lent i la realització d’un dels seus somnis, la gravació del seu disc.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h saludarem els avis i les àvies de ràdio. En la seva tertúlia ens parlen de l’actualitat, receptes de cuinapoesies, articles esportius, etc. Moderats per Joana Hernández, 60 minuts de tertúlia.

A les 12.00 h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa. Posem un tema d’actualitat damunt la taula , ens l’expliquen amb el paral·lelisme d’una pel·lícula. Avui amb el film “Psichosis” rodat per Alfred Hitchcock el 1960, ara fa 60 anys.

En la recta final de l’edició escoltem l’entrevista de La Xarxa en l’espai “Un X Un“. Avui ens visita Celia Santos que ens presenta la seva darrera novel·la “Más rápida que la vida”. El llibre està basat en la trajectòria de la inventora del mirall retrovissor, Dorothy Levitt, primera dona pilot del Regne Unit.

Acabarem amb l’entreteniment musical.

Tot plegat en l’edició nº1348.