Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.30 h passa per l’entrevista el vilassarenc Manuel Pérez, que té una franquícia de l’ONG CC. Té diversos projectes oberts amb l’Àfrica, concretament amb el Senegal. Un d’aquests projectes, amb el que també va col·laborar l’Ajuntament de Vilassar de Mar, va ser el d’operar de cataractes a gairebé 150 persones d’aquell país. Ens explicarà el perquè i com comença aquests projectes solidaris.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h una temporada més saludarem els avis i les àvies de ràdio. En la seva tertúlia ens parlen de l’actualitat, receptes de cuina, poesies, articles esportius, etc. Moderats per Joana Hernández una temporada més 60 minuts de tertúlia.

A les 12 h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa. Posem un tema d’actualitat damunt la taula i la psicòloga Maria Palacín, ens explica el tema amb el paral·lelisme d’una pel·lícula.

Amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº1285.

Fotografia web manuelperez.live